CONTACT

Cordon Coffee | De Imagerie

Ankerrui 5

2000 Antwerpen

 In juli en augustus gaat de Bosbar  in energieke zomermodus. Er wordt wat geschoven met de openingsuren, de Boskeukens lopen gewoon door op donderdag en vrijdag, Feest met ijsjes is terug elke vrijdag en in de tuin zijn er concerten. Welkom welkom welkom! Last-minute info en meer:  www.hetbos.be

In juli en augustus gaat de Bosbar in energieke zomermodus. Er wordt wat geschoven met de openingsuren, de Boskeukens lopen gewoon door op donderdag en vrijdag, Feest met ijsjes is terug elke vrijdag en in de tuin zijn er concerten. Welkom welkom welkom!

Last-minute info en meer: www.hetbos.be


 Wil je graag Cordon Coffee op je werk of in je zaak? Wil je films van De Imagerie vertonen? Opmerkingen of vragen over onze projecten? Stuur een mailtje naar vragen@deimagerie.be en we nemen contact met je op.

Wil je graag Cordon Coffee op je werk of in je zaak?

Wil je films van De Imagerie vertonen?

Opmerkingen of vragen over onze projecten?

Stuur een mailtje naar vragen@deimagerie.be en we nemen contact met je op.

 Openingsuren Cordon Coffee / Bosbar: SEP - JUNI : Woe-Zat 12-24u & Zon* 9-16u JULI & AUGUSTUS: do-zat 12-24u & Zon* 9-16u  *Elke zondag is er Otark Breakfast Club van 9-15u!  *De openingsuren kunnen verschillen i.f.v. het programma (www.hetbos.be)

Openingsuren Cordon Coffee / Bosbar:

SEP - JUNI : Woe-Zat 12-24u & Zon* 9-16u

JULI & AUGUSTUS: do-zat 12-24u & Zon* 9-16u

*Elke zondag is er Otark Breakfast Club van 9-15u!

*De openingsuren kunnen verschillen i.f.v. het programma (www.hetbos.be)